دانلود كارآفرینی - مهد 10 ص (گزارش کارآموزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:27
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات10
حجم فایل1.032 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

كسب و كار خدماتی است.

مهد كودك و آمادگی محراب یك نوع مؤسسه خدماتی است كه برای رفع نیازهای اجتماعی جامعه و مالی ایجاد شده است و خدماتی را برای خانواده‌هایی است كه مادر شاغل دارند و برای بالا بردن سطح فكری كودكان نیز می‌باشد.  

خدماتی چون : آموزش نقاشی

                        حفظ و روخوانی قرآن

                                شعر خوانی و قصه گویی

                                        نگهداری از فرزندان شیرخوار

                آموزش مفاهیم اولیه برای ورود به دبستان در مقطع آمادگی


 

 

مشخصات مدیر و همكاران

عنوان سمت

تاریخ تولد

سابقة كاری

تحصیلات

مدیر

6/2/1322

20 سال

فوق لیسانس

مربی آمادگی

13/2/1360

10 سال

لیسانس

مربی

16/2/1362

8 سال

لیسانس

كمك مربی

10/10/1361

5 سال

فوق دیپلم

مستخدم

8/9/1348

16 سال

زیر دیپلم

نظافت چی

5/1/1350

10 سال

زیردیپلم

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

كارآفرینی كارخانه تولید كنسانتره میوه 35 ص (گزارش کارآموزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:27
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات35
حجم فایل68 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

 

(طرح کسب و کار)

 

 

 

عنوان طرح:

احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

 

نام استاد:‌

جناب آقای دكتر بزرگ زاده

 

نام طراح:

سید ابراهیم حسینی

 

 

سال تحصیلی 1387
خلاصه طرح

ـ درخواست كننده تسهیلات :         شركت كشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص)

ـ موضوع طرح                    :    احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

ـ محصول اجرای طرح          :         كیلومتر 5 جاده مشكین‌شهر به اهر ـ استان اردبیل

ـ سرمایه‌گذاری قبلی

(ریالی)                            :          620/655/2 هزار ریال

(ارزی)                             :   -

ـ سرمایه‌گذاری جدید

(ریالی)                            :   047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشاركت مدنی)

                                         047/241/19 هزار ریال (بدون احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشاركت مدنی)

(ارزی)                      :       482/887/3 یورو بدون سود دوران مشاركت

ـ تسهیلات بانك

(ریالی)                              :  000/000/12 هزار ریال از محل اعتبارات SME (سود دوران مشاركت مدنی: 000/680/1 هزار ریال)

(ارزی)                              :         000/400/3 یورو از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی (سود دوران مشاركت مدنی: 000/102 یورو)

ـ سرمایه‌ در گردش             :                   000/000/4 هزار ریال

ـ سهم سرمایه‌گذاری جدید متقاضی

 (ریالی)                           :                    047/241/7 هزار ریال

 (ارزی)                           :                    482/487 یورو

ـ مدت تسهیلات               :          یكسال دوران مشاركت مدنی و 6 سال بازپرداخت با اقساط سالانه

ـ سود مورد انتظار:

(ریالی)                             :            14 درصد در سال

(ارزی) :                           با توجه به امتیازات منطقه محروم، 3 درصد در سال (2 درصد سهم بانك و 1 درصد سهم دولت)

نرخ بازده سرمایه‌گذاری      : 44/24 درصد نتیجه‌گیری شده است.

 

1) درخواست‌كننده تسهیلات و مجری طرح:

شركت كشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) كه تحت شماره 227387 و تاریخ 11/5/83 نزد اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است.

سرمایه ثبت شده شركت برابر سه میلیارد ریال و موضوع شركت عبارت است از تولید انواع كنستانتره و مواد اولیه برای تولید و بسته‌بندی انواع آبمیوه و توزیع آن، تولید و توزیع انواع نوشابه‌های غیر الكلی و آب و تولید انواع نكتار و پوره و صادرات و واردات كلیه كالاهای مجاز بازرگانی.

ـ صاحبان سهام و درصد سهام:

1ـ آقای محمد درخشان دارنده   90% سهام

2ـ خانم زهرا صمدی امیر كندی 5% سهام

3ـ خانم نسترن درخشان                   5/2% سهام

4ـ خانم نازنین درخشان          5/2% سهام

جمع:                                درصد 100

ـ مدیران شركت به استناد آگهی شماره 13377/32 مورخ 20/4/85 عبارتند از:

1ـ آقای محمد درخشان به سمت مدیرعامل و رییس و عضو هیات‌مدیره

2ـ خانم زهرا صمدی امیر كندی به سمت نایب رییس هیات‌مدیره

انتخاب گردیدند و كلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور شركت از قبیل چك، سفته، بروات، قراردادها و عقود اسلامی اوراق عادی و اداری با امضای مدیرعامل به تنهایی همراه با مهر شركت معتبر است.

 

ـ دفتر مركزی شركت:

تهران ـ بزرگراه بعثت ـ چهارراه فرح‌آباد ـ خیابان شهید امیرحسین اسدی ـ بلوك 2 طبقه 3 پلاك 20

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

علل موفقیت ساندویچ هایدا (گزارش کارآموزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:27
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات8
حجم فایل53 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا  (آقای علی فرزامی)

به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم كه هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر كه این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پاركینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های زرد، نارنجی و بنفش با تابلوهای نقاشی رنگارنگ نبود. قصه از اینجا شروع می‌شود كه 10سال پیش كه هنوز خبری از این تعداد رستوران جورواجور نبود، یك جوان بیست و چند ساله به تنهایی و بدون كمك خانواده همراه با یك شریك شعبه اول ساندویچ هایدا را افتتاح كرد. حالا بعد از گذشت چند سال تعداد شعبه‌ها و تنوع غذاهای آن افزایش پیدا كرده است.

علی فرزامی 37 ساله و اهل اردبیل مدیركل شعبه‌های هایدا است. طرح‌ها وبرنامه‌های زیادی برای آینده دارد كه بیشتر در راستای اشتغال آفرینی و توسعه كارش است. او به مدرن‌تر و بهداشتی‌تر شدن می‌اندیشد و به امید روزی است كه بتواند غذایی با كیفیت و طمعی بهتر از امروز به مشتریان خود ارایه كند. علی فرزامی در راستای شغل خود مدرك كارشناسی را در رشته صنایع غذایی از دانشگاه راچ‌ویل آمریكا گرفته است. باوجود مشغله زیاد او مدت زیادی را برای گفت‌وگو منتظر ماندیم، به‌دلیل اینكه پیشرفت و رشد كارش می‌تواند الگوی خوبی برای دیگران باشد.

• آخرین بار كی غذای هایدا را خوردید؟

دو روز پیش ناهار.

 

• چی خوردید؟‌

ژامبون مرغ تنوری هایدا.

 

• كالباس از كجا آمده؟‌

در ایران كالباس را به نام ارمنی‌ها می‌شناسند. اما اینطور نیست. بیشتر از این نمی‌دانم.

 

• شنیده‌ایم هایدا كلاس‌هایی برای طرز برخورد با مشتری و آداب‌معاشرت برگزار می‌كند. چه كسی معلم است؟‌

بله. مهندس كنترل كیفیت داریم كه این كارها برعهده اوست.

 

• چند سال پیش كلنگ هایدا را زدید؟‌

10 سال.

 

• با چند شعبه؟‌

با یك شعبه در خیابان شریعتی مقابل یخچال.

 

• آن موقع خیابان شریعتی به اندازه الان رستوران نداشت؟‌

بله. 10 سال پیش خیلی تعداد رستوران كم بود، اما الان هم همان اندازه مشتری داریم.

 

• قبل از افتتاح هایدا مشغول به چه كاری بودید؟‌

شغل پدری ما تره‌بار است.

 

• سرمایه اولیه را از كجا آوردید؟‌

هیچ سرمایه‌ای از پدرم نگرفتم. بارفروشی و تره‌بار، را به همراه برادرانم شروع كردیم. شغل اصلی پدرم كشاورزی است از 40 سال پیش 6 ماه اول سال را در اردبیل كشاورزی می‌كرد و 6 ماه دوم سال را در تهران در كار تره‌بار بود. هنوز هم ما آن كار را ادامه می‌دهیم.

• جالب است كه بدانم چه شد كه به فكر ارایه این نوع ساندویچ افتادید؟‌

وقتی سرباز بودم به خیابان لویزان كه می‌رفتم آنجا دو ساندویچ‌فروشی كاری شبیه هایدا ارایه می‌دادند. چون ژامبون خیلی دوست دارم همیشه از غذای آنجا می‌خورم. آنجا فكر هایدا به ذهنم رسید.

 

• ظاهرا[SP]ً‌ژامبون خیلی دوست دارید؟‌

من عاشق ژامبون هستم. هر روز صبح، ظهر، شب.

 

• اضافه وزن پیدا نكردید؟‌

چرا، دكتر گفت یا باید ژامبون نخوری یا ورزش كنی.

 

• كدام را انتخاب كردید؟‌

ترجیح می‌دهم ورزش كنم.

 

• این علاقه شما به نفع هایدا است؟‌

بله، بهترین آزمایش برای كیفیت غذا، خوردن آن است، اگر احساس رضایت داشته باشم احتمالاً‌مشتریان هم از غذا راضی هستند.

 

• ولی شاید شما به نوع غذای خودتان عادت كردید؟‌

نه، فكر نمی‌كنم برای عادت باشد. سیگار كه نیست.

 

• شما تضمین صددرصد می‌كنید كه غذای شما بهداشتی است؟

بله، صددرصد.

 

• یعنی هیچ مورد تخلفی ندیدید یا كسی ناراضی نبوده است؟

تا به حال خیر، اما خب احتمال دارد. سس را به‌صورت روزانه تهیه ‌می‌كنیم. بنابر این هیچ‌وقت مسموم نمی‌شود. كاهو هم همیشه با مواد ضدعفونی شسته می‌شود. به هر حال ممكن است ایرادهایی هم وجود داشته باشد. سعی می‌كنیم از نظر بهداشتی بهترین باشیم.

 

• چه اقداماتی از نظر بهداشتی انجام می‌دهید؟‌

مهندس بهداشت داریم كه هفته‌ای سه بار شعبه‌های مختلف را كنترل می‌كند.

 

• از بازدهی كارتان راضی هستید؟‌

صددرصد. بیشتر از آن خدا را شكر می‌كنم كه این تعداد مشتری خوب دارم. همه آنها آدم‌های خوبی هستند.

 

• از 10 سال پیش كار هایدا شروع شد، این روند چگونه ادامه پیدا كرد؟‌

كار رفته‌رفته گسترش پیدا كرد. اما سال اول ضرر دادیم.

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) (تربیت بدنی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:27
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات52
حجم فایل4.812 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت نحوه ایمن سازی فضاها و وسایل بازی (فصل دهم کتاب شناخت تاسیسات و اماکن ورزشی) سال سوم آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 52 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

باید پذیرفت که تامین ایمنی و امنیت کامل تاسیسات امکانات و وسایل ورزشی کاری مشکل پیچیده و وقت گیر است. ولی بدون شک با پیش بینی های صحیح و منطقی می توان این کار را به نحو احسن اجرا کرد. بدیهی است در حوزه ی فعالیت های حرکتی و ورزشی تقریبا ممکن است که بتوان کلیه ی عوامل خطر زا را از بین برد.

 


عناوین اسلایدها


مراحل ایمن سازی فضاهای ورزشی

به منظور ایمن سازی بهتر فضاها و اماکن باید مراحل زیر را به خوبی رعایت کرد

رعایت اصول و ضوابط ایمنی و حفاظتی اماکن و فضاهای ورزشی

عوامل ایمنی در انتخاب محل

ایمنی در ساختمان های ورزشی(اماکن سرپوشیده)

ایمنی آتش

انبار کردن وسایل وتجهیزات قابل اشتعال

انباشت زباله

مسیرهای فرار

آژیر و سیستم ارتباطی

سرویس های اضطراری

آسیب های برخوردی و کمک های اولیه

هم سطح کردن

شیشه کاری

اتاق لباس

ابزار و وسایل

ذخیره ی مواد شیمیایی

کف سازی

دسترسی به دستگاه ها

خرابی و امنیت

محافظت از اشیای قیمتی

جلوگیری از ورود اخلال گران (افراد خاطی)

محافظت در مقابل خرابکاری

ایمنی درفضاهای تربیت بدنی(اماکن روباز)

ایمنی وسایل وتجهیزات بازی


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

دانلود طرح یک شرکت در زمینه تولید پودر تخم مرغ (گزارش کارورزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:26
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارورزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات79
حجم فایل3.418 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب

چکیده طرح......................................................................................................................................................... 4

فصل اول :     مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه.......................................................................................... 5

1-1- موارد مصرف پودرهای تخم مرغ........................................................................................................ 9

2-1- انواع پودر تخم مرغ.......................................................................................................................... 11

مزیت‌های استفاده از پودر كامل تخم‌مرغ مخصوص فرآورده‌های آردی..................................................... 14

3-1- نکاتی در مورد تخم مرغ................................................................................................................... 20

رنگ زرده به چه عواملی بستگی دارد؟........................................................................................................ 28

5-1- مقایسه تخم خوراکی پرندگان که در ساخت پودر کاربرد دارند........................................................ 33

6-1- درجه بندی تخم مرغهای مورد استفاده در پودر سازی....................................................................... 36

8-1- تاریخچه تولید پودر تخم مرغ............................................................................................................ 44

9-1- معرفی محصول................................................................................................................................. 45

10-1- کالاهای قابل جایگزینی با پودر تخم مرغ........................................................................................ 46

11-1- کشورهای عمده تولید کننده پودر تخم مرغ................................................................................... 46

12-1- قابلیت نگهداری............................................................................................................................. 47

13-1- کشورها و یا سازنده های عمده ماشین الات.................................................................................... 48

14-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در استان/شهرستان(در حال تولید)........................... 49

15-1- گزارش تعداد واحد و ظرفیت اسمی محصول در  استان/شهرستان(طرح های در دست اجراﺀ)....... 49

فصل دوم :    مروری بر خط تولید محصول....................................................................................................... 51

1-2- فریز ، یخچالی و خشك كردن (تولید پودر ).................................................................................... 54

2-2- روشهای خشک کردن و تهیه پودر تخم مرغ..................................................................................... 55

3-2- مروری کلی بر روش تولید................................................................................................................ 58

4-2- افزودنی های مجاز و مواد اولیه کمکی فرایند تولید.......................................................................... 63

فصل سوم : ارزیابی فنی (لیست تجهیزات و . . .)................................................................................................ 65

1-3- لیست تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز................................................................................... 66

2-3-      لیست تجهیزات اداری مورد نیاز................................................................................................... 67

3-3- نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه................................................................................................... 68

4-3- وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه..................................................................................... 69

5-3- مواد اولیه مور نیاز............................................................................................................................. 69

6-3- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 70

فصل چهارم : ارزیابی مالی (برآوردهای مالی).................................................................................................. 71

1-4- برآورد هزینه تجهیزات و ابزار آلات صنعتی مورد نیاز........................................................................ 72

2-4-      برآورد هزینه تجهیزات اداری مورد نیاز........................................................................................ 73

3-4- برآورد هزینه نیروها و تخصصهای مورد نیاز اولیه............................................................................... 74

4-4- برآورد هزینه های وسایل حمل و نقل داخل و خارج از کارخانه......................................................... 75

5-4- برآورد هزینه مواد اولیه مور نیاز......................................................................................................... 76

6-4- لیست تجهیزات دفتری و بهداشتی...................................................................................................... 77

7-4- برآورد هزینه برق و سوخت مصرفی.................................................................................................. 77

8-4- برآورد هزینه های تعمیرات و نگهداری............................................................................................. 78

9-4- برآورد سرمایه ثابت........................................................................................................................... 79

1-9-4- هزینه های سرمایه ای............................................................................................................... 79

2-9-4- هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 79

10-4- برآورد سرمایه در گردش............................................................................................................... 80

11-4- نحوه سرمایه گذاری....................................................................................................................... 80

12-4- برآورد هزینه استهلاک................................................................................................................... 81

13-4- برآورد هزینه های تولید سالیانه........................................................................................................ 82

14-4- قیمت تمام شده محصول................................................................................................................ 83

15-4- محاسبه فروش کل.......................................................................................................................... 83

16-4- محاسبه نقطه سربه سر...................................................................................................................... 84

17-4- محاسبه دوره بازگشت سرمایه......................................................................................................... 85

18-4- سود و زیان ویژه............................................................................................................................. 85

فصل پنجم : استانداردهای پودر تخم مرغ.......................................................................................................... 86

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران..................................................................................................... 88

پیشگفتار....................................................................................................................................................... 91

ویژگیهای پودر تخم مرغ.............................................................................................................................. 93

جدول شماره 2 ـ حد مجاز آلودگیهای میكروبی پودر تخم مرغ................................................................. 95

6 ـ بسته بندی و نشانه گذاری.................................................................................................................... 112

راهنمای ثبتی شرکت های ( سهامی خاص)..................................................................................................... 114

اساسنامه.......................................................................................................................................................... 127

فرمها و تقاضانامه های ثبت شرکت و . . ......................................................................................................... 147

 

 

 

 

 

چکیده طرح

 

نام شرکت:                       پودر تخم مرغ ایران 

موضوع طرح:   تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را بر شمرد:

  1. نگهداری پودر تخم مرغ به مدت طولانی تر از نگهداری تخم مرغ تازه
  2. استفاده آسان تر در صنایع مختلف
  3. حجم کم آن نسبت به تخم مرغ تازه
  4. وجود سفیده و زرده هریک جداگانه و همین طوربه صورت ترکیبی
  5. جلوگیری از آلودگی های ثانویه
  6. کنترل آسان تر در صنایع مورد استفاده و ...

تخم مرغ ها از سرد خانه بیرون آورده شده وزن می شود. تخم مرغ ها ی کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده می شود. تخم مرغ های فاسد جدا سازی شده حذف می گردد. شکستن تخم مرغ ها می تواند به دو روش دستی یا ماشینی انجام گیرد. یک کارگر ماهر می تواند 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند. در مواردی که تعداد تخم مرغ ها زیاد است از ماشین های تمام اتوماتیک استفاده می گردد. برای تولید پودر سفیده تخم مرغ جدا سازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد. حتی یک مقدار کم از زرده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومن در تخم مرغ پایین بیاید. ماشین های جدید قادرند این جدا سازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است. در تولید پودر تخم مرغ کامل و یا پودر زرده (به تنهایی) همه زردÙ‡ ها هموژنیزه می شوند. جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن انجام می گیرد و سپس عمل پاستوریزاسیون در دمای 64 تا66 درجه سانتی گراد به مدت 2 تا 4 دقیقه صورت می پذیرد. این عمل جهت مقابله با باکتری های ایکولای و سالمونلا می باشد. پس از پاستوریزاسیون عمل خشک کردن با اسپری خشک کننده انجام می گیرد. میزان دمای هوای خشک 150 تا 200 درجه سانتی گراد است.

پودر نهایی 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و وزن حجمی آن 0/3 تا 0/35 گرم بر سانتی متر است. پس از سرد کردن پودرها در جعبه های مناسب بسته بندی می شود.

شركت گل پودر تخم مرغ ایران  با بكارگیری پیشرفته‌ترین تكنولوژی تولید پودر تخم‌مرغ مطابق با استانداردهای جهانی انواع پودرهای تخم‌مرغ خالص و فرموله شده را جهت صنایع غذایی مختلف تولید خواهد نمود.

 

پودر تخم‌مرغ جانشینی مناسب و بهداشتی برای تخم‌مرغ در صنایع غذایی می‌باشد كه براحتی در فرمولاسیون محصول جایگزین شده و مشكلات مصرف تخم‌مرغ مانند حمل و نقل ، دفع ضایعات ، نگهداری و ... را حذف می‌كند.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

طرح مركز تخصصی تعمیرات و خدمات تلفن همراه (گزارش کارآموزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:26
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات18
حجم فایل38 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

فهرست مطالب :

 

کلیات و معرفی طرح / اهداف اجرای طرح / شرح فرآیند

n     مجوزات قانونی مورد نیاز / ظرفیت / نظارت

             زمانبندی اجرای طرح

n     سرمایه گذاری

            سرمایه گذاری ثابت:

  1. 1.     جدول هزینه های مقدماتی و قبل از بهره برداری
  2. 2.     جدول تجهیزات و ادوات مورد نیاز
  3. 3.     جدول تاسیسات مورد نیاز
  4. 4.     جدول سرمایه گذاری ثابت طرح

            سرمایه در گردش:

  1. 1.     جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره
  2. 2.     چارت سازمانی
  3. 3.     نیروی انسانی
  4. 4.     جدول نیروی انسانی و تخصص های مورد نیاز و حقوق و دستمزد
  5. 5.     جدول هزینه های جاری در یک دوره یک ساله
  6. 6.     جدول سرمایه در گردش

n     فروش و خدمات

  1. 1.     جدول فروش و خدمات طرح در طی (یک سال)

n     بررسی سود و زیان

  1. 1.     كل سرمایه مورد نیاز
  2. 2.     جدول سود و زیان طرح ( سالیانه)

n     بازاریابی

  1. 1.     مشتریان و بازار های هدف
  2. 2.     نحوه تبلیغات و بازاریابی
  3. 3.     رقبا

n     چشم انداز

کلیات و معرفی طرح :

طرح حاضر عبارت است از احداث یك واحد خدمات و تعمیر موبایل . محل اجرای طرح در یك باب مغازه تجاری به مساحت تقریبی 25 متر مربع در محدوده 4 راه آزادشهر در نظر گرفته شده . البته با ذکر این موضوع که مغازه باید ازچشم انداز و نمای خوبی برخوردار باشد.دیوارهای داخل ازجنس کنیتکس و یا طرح چوب میتواند باشد.کف هم از جنس سرامیک در نظر گرفته شده. ارزش تقریبی مغازه  ریال 8،000،000،000 تخمین زده شده كه ماهیانه 20،000،000 ریال بابت اجاره پرداخت میگردد. عملیات اجرایی طرح شامل خرید تجهیزات فنی و لوازم اداری ورفاهی است كه با احتساب هزینه های مقدماتی و سرمایه درگردش مجموع سرمایه گذاری مورد نیاز طرح بالغ بر  952،125،000 ریال سرمایه گذاری پیش بینی و برآورد شده است.

درآمد سالیانه طرح از محل خدمات تعمیر و نگهداری انواع موبایل و همچنین فروش لوازم جانبی بالغ بر 1،027،500،000 میلیون ریال پیش بینی شده است. با توجه به جداول سودو زیان و نرخ بازگشت سرمایه 16.6 درصدی و دوره بازگشت سرمایه 6 ساله طرح توجیه نسبتا خوبی برای اجرا دارد.

اهداف اجرای طرح :

n      ایجاد کسب و کار مناسب بر مبنای نیاز اجتماع که اصلی ترین هدف از اجرای این طرح میباشد.

n      هدف ازاجرای این طرح ایجادبستری مناسب برای جذب افرادمتخصص ودوره دیده درزمینه تعمیرات تلفن همراه میباشد.

n       با توجه به مشكلات فرهنگی ایجاد شده در زمینه سوء استفاده های افراد سودجو از مطالب محرمانه داخل موبایل ایجاد مكانی امن تا مردم جامعه فارغ از هر دغدغه ای بتوانند با اطمینان تلفن خود را جهت تعمیرات  بسپارند.

n      از آنجا كه تلفن همراه به یك وسیله ضروری جهت زندگی تبدیل شده بنابراین نیاز به ایجاد مراكزی جهت تعمیرات و خدمات  كاملا محسوس است .

n      ایجاد این مكان  به منظور تامین بخشی از نیاز جامعه می باشد .

شرح فرآیند:

n      جهت راه اندازی و احداث هر واحد تجاری نیاز به كسب مجوزهایی از سازمان ها یا مراكز وابسته میباشد.برای راه اندازی این حرفه ابتدا با مراجعه به اتحادیه تلفن همراه درخواست كسب مجوز میدهیم. اما جواز کسب با چه شرایطی صادر می‌شود و چه امتیازی دارد؟
برای گرفتن جواز کسب، داشتن محل کسب و سرمایه کافی است که به سرمایه زیادی هم نیاز ندارد، اما فرد متقاضی جواز باید در اتحادیه آزمون بدهد و هر خدمات را که قرار است ارائه دهد یک نمونه آن را در اتحادیه برای متخصصان مورد تایید انجام دهد .

n      برای جواز مغازه ، شناختن جنس کافی است و علاوه بر این 5 خبره صنف باید توانایی متقاضی جواز را تایید کنند.
علاوه برگرفتن جواز كسب مجوز شهرداری و اماکن نیز ضروری است.جهت تمامی تابلوهای تبلیغاتی که در خارج از ساختمان نصب میشوند نیاز به اخذ جواز از شهرداری دارند. قبل از اخذ مجوز باید مکان یابی صورت بذیرد.انتخاب مكان بسته به میزان سرمایه گذاری طرح و ظرفیت منطقه همچنین تخصص و تجربه فرد دارد. مسلم فردی كه در مناطق متوسط و پایین شهر اقدام به ایجاد چنین مركزی میكند نیاز به آشنایی با گوشیهای خیلی مدل بالا و تكنولوژی جدید را ندارد.

اما اگر محل طرح در مناطق بالای شهر باشد فرد حتما باید با تكنولوژی روز كار كند.پس از مكان یابی مدتی برای تغییر نمای محل و تجهیز محل كار صرف میشود .تجهیزات مورد نیاز بخشی رفاهی و بخشی كاربردی تخصصی میباشند. تجهیزات رفاهی كه شامل یخچال كولر بخاری آب سرد كن میباشد و در سرمایه گداری ثابت طرح منظور میشود. اما علاوه بر این تجهیزات ادوات و تجهیزات كاربردی دیگری نظیر كامپیوتر صندلی و...نیاز میباشد.و در نهایت مرحله آخر طرح كه راه اندازی میباشد صورت میپذیرد.

مراحل راه اندازی :

راه اندازی        جذب نیروی انسانی        تجهیز دفتر       مكان یابی       دریافت مجوز

 

مجوزات قانونی مورد نیاز :

* جواز / پروانه کسب از اتحادیه موبایل

جهت گرفتن مجوز مراحل زیر باید طی  و مدارک زیر اخذ شود.

n      گذراندن دوره آموزشی 4 روزه كه توسط مجمع (مافوق اتحادیه تلفن همراه) برگزار میشود و شركت در آزمون مجمع

n      بهداشت (آزمایش عتیاد)

انگشت نگاری (جهت نداشتن سابقه كیفری)

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:26
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات15
حجم فایل692 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت تاریخچه و تعاریف تغذیه (فصل اول کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 15 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

در اواخر قرن 18 لاووازیه که پدر علم تغذیه خوانده می شود. ترکیبات آلی به وسیله روشهای شیمیایی تجزیه کرد دی کربن، هیدروژن و ازت را شناسایی نمود. در آن زمان عقیده بر این بود که یک رژیم کافی برای دارای پروتئین ، کربو هیدرات و چربی باشد. البته آزمایشات بعدی نشان داد که در غذاها علاوه سه ماده فوق خاکستر و املاح ومواد ضروری ناشناخته نیز وجود دارد.

 


عناوین اسلایدها

 

تاریخچه

عصر طبیعی

عصر تجزیه شیمیایی

عصر بیولوژی(عصر زیست شناسی)

عصر سلولی یا مولکولی

علم تغذیه

غذا و اجزا تشکیل دهنده آن

ماده مغذی

به طور کلی  شش نوع ماده مغذی در ساختمان مواد غذایی شرکت دارند


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:26
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات40
حجم فایل3.94 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت کربوهیدرات ها (فصل دوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای






بخشی از متن :

 

کربو هیدرات ها از کربن هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند. 

این مواد در بدن انسان و حیوانات درعضلات و کبد ذخیره می شود.

درگیاهان بخشی ازاین مواد به مصرف ساختمان قسمت های نگهدارنده (قسمت فیبری وچوبی ) گیاه می رسد بخشی دیگر برای رشد گیاه صرف می شود و بقیه به صورت ذخیره غذایی مانند نشاسته یا قند در گیاه باقی می ماند.

 

 

عناوین اسلایدها


کربوهیدرات ها

طبقه بندی کربوهیدرات ها

قند های ساده

گلوکز یا قند خون

تصویر گلوکز یا قند خون

فروکتوز یا قند میوه

گالاکتوز یا قند مغز

دی ساکارید

ساکارز یا قند نیشکر                      

لاکتوز یا قند شیر

مالتوز یا قند سمنو                        

قندهای مرکب(پلی ساکاریدها)

نشاسته

گلیکوژن یا نشاسته حیوانی

فیبر غذایی

نقش کربوهیدرات ها در بدن

تامین انرژی

تامین قندخون

دفع مواد زاید

ذخیره انرژی

میزان نیاز روازنه

اختلال در تعادل کربوهیدرات ها

منابع غذایی


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) (تربیت بدنی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:25
جمشید راد
دسته بندیتربیت بدنی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات35
حجم فایل6.436 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت پروتئین ها  (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx






بخشی از متن :

 

بین میزان کربوهیدرات, پروتئین و چربی مصرفی در یک برنامه غذایی باید تعادل کامل برقرار باشد.

در اثر کم بودن کربوهیدرات یا چربی در برنامه غذایی , بدن مجبور است انرژی لازم را از پروتئین به دست آورد  در نتیجه به جای تامین بافت های بدن ،  پروتئین سوخته و به مصرف تامین انرژی می رسد که برای بدن مناسب نیست.


عناوین اسلایدها


پروتئین ها

اسید آمینه

کیفیت پروتئین ها

پروتئین های کامل (حیوانی)

پروتئین های ناکامل

اسید آمینه محدود کننده

ارزش تکمیلی پروتئین ها

نقش پروتئین در بدن

رشد و نگهداری بافت ها

تشکیل ترکیبات ضروری بدن

کمک به تعادل اسید و باز

حفظ تعادل آب بدن

محرک ساخته شدن پادتن

انتقال مواد مغذی

تولید گلوکز

اختلال در تعادل پروتئین ها

کواشیورکور

ماراسموس

ماراسمیک – کواشیورکور

منابع غذایی پروتئین ها

میزان نیاز روزانه به پروتئین ها

عواملی که در نیاز بدن به پروتئین دخالت دارند

ترکیب برنامه غذایی

شرایط فیزیولوژیک

سن

جنس

اندازه ی جثه بدن



پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

کارآموزی طرح کسب و کارشستشو و دانه بندی شن و ماسه (گزارش کارآموزی)

سه شنبه 10 بهمن 1396
8:25
جمشید راد
دسته بندیگزارش کارآموزی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات11
حجم فایل36 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

بسم الله الرحمن الرحیم

طرح کسب و کار: شستشو و دانه بندی شن و ماسه

استاد: جناب آقای مهندس بارانی

دانشجو: حامد صانعی

فهرست منابع و مآخذ

با تشکر و تقدیر از مدیر و معاون مالی شن شویی فرهان

استفاده از چکیده عمومی چند طرح توجیهی

بهره گیری از انتشارات مرکز تحقیقات: حسابداری مالی

کسب اطلاعات برای زیر ساختهای تاسیساتی نظیر

آب رسانی-برق رسانی-گازرسانی و ... از اداره گاز، برق، آب و فاضلاب-راه و ترابری و شهرداری شهرستان سرخس –بهره گیری مقدماتی از نحوه استفاده و برخورد با مصالح طبیعی از الفبای جان سی-روپکه ترجمه بزرگمهر ریاحی

فهرست

مقدمه

خلاصه و نتیجه کلی طرح

فصل اول: توجیه اقتصادی طرح

شناخت محصول

مشخصات اقتصادی و محل اجرای طرح

بررسی های فنی و اقتصادی

تجهیزات تولید

روشهای کنترل مواد تولید

فصل دوم: توجیه فنی طرح

مشخصات مواد اولیه از نظر نوع میزان مصرف سالیانه و قیمت

نیروی انسانی

بررسی فضا، مساحت و نوع ساختمان ها

بررسی ماشین آلات و ابزار و تجهیزات بخش تولیدی

بررسی امتیازات، استهلاکات، تاسیسات و خدمات

فصل سوم: توجیه مالی

محاسبه میزان کل سرمایه گذاری

برآورد هزینه های سرمایه گذاری، پیش بینی برنامه تولید

محاسبه نقطه سر به سر، قیمت فروش، قیمت تمام شده

نرخ بازگشت سرمایه، دوره بازگشت سرمایه

مقدمه

اساسی ترین مواد لازم در توسعه و پیشرفت هر کشور مصالح ساختمانی و پایه ای ترین آنکه دامنه کاربرد وسیعی در تمام ابعاد دارد شن و ماسه است. به همین منظور پر کاربردترین و بیشترین استفاده از شن و ماسه را که در بتن ساختمانی ایجاد می شود بحث خواهیم کرد (در مقدم)

انواع ماسه:

مصالح سنگی ریز دانه (جز در مورد بتن سبک) از ماسه طبیعی، ماسه شکسته، یا ترکیبی از این دو تشکیل می شود. مشخصات ASLM ماسه طبیعی را به صورت مصالح ریز دانه ای تعریف می کند که از فروپاشی طبیعی سنگ ها یا از خرد کردن ماسه سنگ ترد حاصل می شود. ماسه شکسته مصالح ریز دانه ای است که از خرد کردن و دانه بندی (سرند کردن) سنگ، شن، یا سرباره آهن گذاری بدست می آید.

ماسه باید شرایط آزمایشهای استاندارد را برای سلامت، ناخالصی های آلی و مواد آسیب زا که ممکن است با قلیاهای موجود در سیمان واکنش زیانباری داشته باشند، برآورده سازد. همچنین دانه بندی آن باید درون حدود مشخصی جای بگیرد. الکلهای استاندارد برای دانه بندی مصالح سنگی ریزدانه الکلهای به استانداردهای مختلف است.

مواد اضافی در ماسه

وجود مواد اضافی، همچون رس، لای، میکا و مواد آلی به کیفیت بتن آسیب می رساند از این رو ماسه ای را که حاوی بیش از 3 درصد رس بالای باشد نباید به کار برد.

مصالح سنگی درشت دانه 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 1851 1852 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880 1881 1882 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892 1893 1894 1895 1896 1897 1898 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 1909 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 2092 2093 2094 2095 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 2106 2107 2108 2109 2110 2111 2112 2113 2114 2115 2116 2117 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 2125 2126 2127 2128 2129 2130 2131 2132 2133 2134 2135 2136 2137 2138 2139 2140 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 2151 2152 2153 2154 2155 2156 2157 2158 2159 2160 2161 2162 2163 2164 2165 2166 2167 2168 2169 2170 2171 2172 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 2181 2182 2183 2184 2185 2186 2187 2188 2189 2190 2191 2192 2193 2194 2195 2196 2197 2198 2199 2200 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 2216 2217 2218 2219 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 2235 2236 2237 2238 2239 2240 2241 2242 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 2272 2273 2274 2275 2276 2277 2278 2279 2280 2281 2282 2283 2284 2285 2286 2287 2288 2289 2290 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 2301 2302 2303 2304 2305 2306 2307 2308 2309 2310 2311 2312 2313 2314 2315 2316 2317 2318 2319 2320 2321 2322 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ایران دانلود است. || طراح قالب bestblog.ir