پاورپوینت بررسی گزارش افزایش تولید محصولات زراعی(کشاورزی و زراعت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:29
جمشید راد
دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات63
حجم فایل3.48 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی گزارش افزایش تولید محصولات زراعی در 63 اسلاید قابل ویرایش



:مقدمه

       بخش كشاورزی كشور با  عنایات خاص خداوند متعال و پشتیبانی مجلس محترم شورای اسلامی و هیأت محترم دولت  و با همت كشاورزان سختكوش و پر تلاش به موفقیتهایی در سال زراعی 81-1380 دست یافته است كه نمود عینی آن در افزایش تولید محصولات زراعی تجلی یافته است .
       در این مجموعه ضمن ارائه آمار عملكرد ،  دلایل عمده افزایش تولید ومتغیرهای موثر بیان گردیده است .





:علل افزایش تولیدات

1- شرایط مناسب اقلیمی و بارندگی
2- اتخاذ سیاستهای مناسب زراعی
3- اعمال سیاستهای حمایتی

الف - قیمت تضمینی
ب - بیمه محصولات
ج - تسهیلات بانكی

4- توسعه زیر ساختها و زیر بناها
5- توسعه مكانیزاسیون
6- تامین به موقع نهاده ها
7- مبارزه با آفات و امراض




1- شرایط اقلیمی و بارندگی مناسب:

        در سال زراعی 81-1380 شرایط اقلیمی بویژه بارندگی و درجه حرارت مناسب نسبت به سال زراعی گذشته در افزایش تولید موثر بوده است  لیكن در مقایسه با سال زراعی 77-1376 كه طی سالهای گذشته بیشترین بارندگی را داشته است متوسط بارندگی كشور به میزان 5/59 میلیمتركمتر و در برخی از استانها بیش از 200 میلیمتر كاهش داشته است و لیكن میزان تولید در كل و همچنین عملكرد در واحد سطح به میزان قابل توجهی افزایش داشته است .
       بطوریكه در این سال زراعی حدود نیم میلیون هكتار سطح زیر كشت و 681 هزار تن تولید گندم دیم نسبت به سال زراعی 77-1376 كاهش یافته است ولی كل تولید گندم و سایر محصولات عمده افزایش قابل ملاحظه ای  داشته است .
        این نكته مبین آن است كه علاوه بر شرایط مناسب اقلیمی مانند بارندگی و درجه حرارت مناسب عوامل دیگری از جمله عوامل مدیریتی و اعمال و اتخاذ سیاستهای حمایتی و پشتیبانی نقش مؤثری در افزایش تولید داشته اند .



2- اتخاذ سیاستهای مناسب زراعی:

- افزایش بهره وری منابع تولید
- تهیه و تامین بذور مناسب
- توسعه مكانیزاسیون
- بهینه سازی ادوات خاك ورزی كاشت ، داشت و برداشت
- گسترش مبارزه با آفات و امراض و علفهای هرز و جلوگیری از كاهش خسارات و ضایعات
- بهبود تغذیه گیاهی
- نظارت بر اجرای صحیح عملیات كاشت ، داشت و برداشت
- ترویج یافته های علمی
- ساماندهی بازرگانی محصولات كشاورزی




3- اعمال  سیاستهای حمایتی:

الف - قیمت تضمینی

تعیین قیمت بر اساس :

- محاسبه هزینه های واقعی تولید و حمل و نقل
- حفظ رابطه مبادله در داخل و خارج بخش
- فروش آزاد
- محاسبه سود حداقل



انوا ع حمایت از بخش كشاورزی در آمریكا :

- پرداخت وام
- (بلاعوض
- بازاریابی)

- حمایت از خدمات بازاریابی و تبلیغات
- پرداخت یارانه
- تعیین سهمیه تعرفه ای
- محدودیت مقداری واردات
- تعیین حداقل قیمت
- خرید محصول
- مالیات كمتر بر سوخت
- حمایت از عدم كاشت اراضی در حال فرسایش



انواع حمایت های اتحادیه اروپا از بخش كشاورزی

- قیمت ارشادی
- یارانه صادراتی
- تعرفه واردات
- محدود كردن تولید
- تعیین سهمیه كاشت و رعایت الگوی كشت
- اجرای برنامه عدم كاشت ( برای كشاورزان بزرگ )
- حمایت براساس سابقه مشاركت
- حمایت از زیرساختهای بخش كشاورزی



انواع حمایت از بخش كشاورزی در كره جنوبی :

- خریدهای تضمینی
- حمایت از منابع پایین دست
- اعطای وامهای كم بهره
- پرداخت یارانه به نهاده های كشاورزی
- سرمایه گذاری در زیر ساختها



انواع حمایت از بخش كشاورزی در تركیه :

- پرداخت یارانه به نهاده ها
- دخالت در بازاریابی محصولات
- اعطای یارانه به تعاونیهای بازاریابی كشاورزی
- تعرفه وارداتی
- یارانه صادراتی
- سرمایه گذاری در زیرساختها
- معافیت مالیاتی



انواع حمایت از بخش كشاورزی در مكزیك :


- اعمال سیاستهای قیمتی
- حمایتهای مرزی
- پرداخت مستقیم به تولیدكنندگان
- حمایتهای تعرفه ای
- سرمایه گذاری در مناطق روستایی
- یارانه بازاریابی
- یارانه به آب مصرفی كشاورزی
- توزیع نان ذرت در بین خانوارهای فقیر روستایی


پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی گرمایش از کف(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:28
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات55
حجم فایل815 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی گرمایش از کف در 55 اسلاید قابل ویرایش



گرمایش از كف
شركت بهینه سازی مصرف سوخت
سیستم حرارتی گرمایش از كف كه انتقال حرارت به صورت تشعشعی (تابشی) سهم زیادی در فرآیند گرمایشی آن دارد، درمقایسه با سایر سیستمهای حرارتی نه تنها در صرفه جویی و بهینه سازی مصرف انرژی بلكه در مقوله رفاه و آسایش ساكنان ساختمان ها دارای نقاط قوت بسیاری می باشد.

در سالهای اخیر، سیستم گرمایشی از كف در كشورهای اروپائی و آمریكا بسیار متداول شده است و دلیل این گسترش روزافزون بهینه بودن مصرف انرژی، توزیع یكسان گرما در تمامی سطح و فضا و دوری از مشكلات موجود در سایر روش ها ، به عنوان مثال سیاه شدن دیوارها، گرفتگی و پوسیدگی لوله ها و… می باشد. استفاده از روش گرمایش از كف جهت گرمایش محل سكونت از دیرباز به طرق مختلف انجام می گرفته است.


بطوریكه رومی ها زیر كف را كانال كشی كرده و هوای گرم را از آن عبور می دادند و كره ای ها دود حاصل از سوخت را قبل از اینكه از دودكش عبور كند از زیر كف انتقال می دادند. در سال 1940 نیز فردی بنام سام لویت برای این منظور لوله های آب گرم را در زیر كف قرار داد.





به طور كلی سه نوع روش گرمایش از كف موجود است:


1- گرمایش با هوای گرم

2- گرمایش با جریان الكتریسیته

3- گرمایش با آب گرم


 به دلیل اینكه هوا نمی تواند گرمای زیادی را درخود نگاه دارد روش هوای گرم در موارد مسكونی چندان به صرفه نیست و روش الكتریكی نیز فقط زمانی مقرون به صرفه است كه قیمت انرژی الكتریكی كم باشد.درمقایسه با دو روش ذكر شده، سیستم گرمایش با آب گرم ( هیدرولیك) مقرون به صرفه تر و خوشایندتر می باشد.


بدین خاطر سالهای متوالی در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. روش گرمایش از كف به عنوان راحت ترین، سالم ترین وطبیعی ترین روش برای گرمایش شناخته شده است. همانطور كه افراد دریك روز سرد زمستانی توسط تشعشع خورشید احساس گرما می نمایند دراین روش نیز گرما را بوسیله انتقال حرارت تشعشعی(تابشی) از كف دریافت می كنند و یقیناً احساس آسایش بیشتری خواهند نمود.


در این سیستم گرمایشی معمولاً دمای آب گرم موجود در لوله های كف خواب بین 30 تا60 درجه سانتی گراد می باشد كه درمقایسه با سایر روشهای موجود، كه دمای آب بین 54 تا 71 درجه سانتی گراد است، 20 تا40 درصد در مصرف انرژی صرفه جوئی می شود.





فواید استفاده از سیستم گرمایش کفی
?) اسایش و آرامش در بالاترین حد ممکن : درجه حرارت ثابت و دائمی درکلیه طول زمستان در نزدیکی کف ساختمان و در محلی که شما قرار دارید وجود خواهد داشت . این حالت بسیار دلپذیری است که محیط اطراف پا گرم بوده و هوای مورد تنفس گرمای زیادی نداشته باشد. پروفیل دمایی سیستم گرمایش کفی به پروفیل ایده آل بسیار نزدیک است، گرما به آرامی از کف به سمت سقف منتشر می شود، پای گرم و سر خنک، به سلامت کمک می کند.
?) ثابت بودن حرارت : بعلت جرم بسیار پوشش کف ساختمان در صورت هر گونه قطع برق و یا عوامل دیگر که باعث توقف حرارت دهی مرکزی باشد ، مدت زمان سرد شدن آپارتمان بسیار طولانی تر از سایر روشها می باشد . در این سیستم ابتدا مدت زمانی طول می کشد تا کف زمین به درجه حرارت مطلوب برسد ، ولی پس از گرم شدن این حرارت به صورت باثبات تری در طول مدت زمستان مورد استفاده قرار خواهد گرفت .
?) سبکی وزن ساختمان ، افزایش ارتفاع اتاقها : بعلت استفاده از یکنوع لوله با سایز پائین و همچنین حذف عبور لوله های تاسیساتی از روی یکدیگر ( که عموما باعث بالا آمدن کف واحدها و پر کردن کف در زمان ساخت می شود ) ضخامت پوشش به مقدار زیادی کاهش می یابد. این امر ضمن کم کردن وزن ساختمان ( و در نتیجه استقامت بیشتر آن ) موجب افزایش ارتفاع سقف واحدها نیز می گردد.
?) صرفه جویی در مصرف سوخت : بعلت تماس مستقیم افراد با منبع گرمایش درجه حرارت اتاق در درجات پائین تری تنظیم می گردد. این امر موجب صرفه جویی ?? الی ?? درصد در مصرف سوخت خواهد شد .





روشهای کنترل دما در سیستم گرمایش کفی:
 
ـ سیستم کنترل دمای بصورت دست
ـ سیستم کنترل دمای اتوماتیک بصورت مکانیک
ـ سیستم کنترل دمای اتوماتیک بصورت برقی

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی گرافیک رایانه ای (کم کردن حجم تصویر)(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:28
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات21
حجم فایل454 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی گرافیک رایانه ای کم کردن حجم تصویر در 21 اسلاید قابل ویرایش



کارت گرافیک

     کارت گرافیک در کامپیوتر شخصی دارای جایگاهی خاص است . کارت های فوق اطلاعات دیجیتال تولید شده توسط کامپیوتر را اخذ و آنها را بگونه ای تبدیل می نمایند که برای انسان قابل مشاهده باشند. در اغلب کامپیوترها ، کارت های گرافیک اطلاعات دیجیتال را برای نمایش توسط نمایشگر ، به اطلاعات آنالوگ تبدیل می نمایند. در کامپیوترهای Laptop اطلاعات، همچنان دیجیتال باقی خواهند ماند چون کامپیوترهای فوق اطلاعات را بصورت دیجیتال نمایش می دهند. اگر از قاصله بسیار نزدیک به صفحه نمایشگر یک کامپیوتر شخصی نگاه کنید ، مشاهده خواهید کرد که تمام چیزهائی که بر روی نمایشگر نشان داده می شود از "نقاط" تشکیل شده اند . نقاط فوق " پیکسل " نامیده می شوند. هر پیکسل دارای یک رنگ است . در برخی نمایشگرها ( مثلا" صفحه نمایشگر استفاده شده در کامپیوترهای اولیه مکینتاش ) هر پکسل صرفا" دارای دو رنگ بود: سفید و سیاه . امروزه در برخی از صفحات نمایشگر ، هر پیکسل می تواند دارای 256 رنگ باشد





سه بخش اساسی کارت گرافیک

      حافظه . اولین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، حافظه است . حافظه رنگ مربوط به هر پیکسل را در خود نگاهداری می نماید. در ساده ترین حالت ( هر پیکسل سیاه و سفید باشد ) به یک بیت برای ذخیره سازی رنگ هر پیکسل نیاز خواهد بود. با توجه به اینکه  هر بایت شامل هشت بیت است ، نیاز به هشتاد بایت (حاصل تقسیم 640 بر 8 ) برای ذخیره سازی رنگ مربوط به پیکسل های موجود در یک سطر بر روی صفحه نمایشگر  و 38400 بایت ( حاصلضرب 480 در 80 ) حافظه به منظور نگهداری تمام پیکسل های قابل مشاهده بر روی صفحه ، خواهد بود .
      اینترفیس کامپیوتر . دومین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، روشی  به منظور تغییر محتویات حافظه کارت گرافیک است . امکان فوق با اتصال کارت گرافیک به گذرگاه مربوطه بر روی برد اصلی تحقق پیدا خواهد کرد. کامپیوتر قادر به ارسال سیگنال از طریق گذرگاه مربوطه برای تغییر محتویات حافظه خواهد بود.
     اینترفیس ویدئو . سومین چیزی که یک کارت گرافیک به آن نیاز دارد ، روشی به منظور تولید سیگنال برای مانیتور است . کارت گرافیک می بایست سیگنال های رنگی را تولید تا باعث حرکت اشعه  در CRT گردد.






عناصر روی کارت گرافیک

         یک کارت گرافیک دارای عناصر متفاوتی است :
          پردازنده گرافیک . پردازنده گرافیک بمنزله مغز یک کارت گرافیک است . پردازنده فوق می تواند یکی از سه حالت پیکربندی زیر را داشته باشد :        حافظه . نوع حافظه استفاده شده  بر روی کارت های گرافیک متغیر است . متداولترین نوع ، از پیکربندی dual-ported استفاده می نماید. در کارت های  فوق امکان نوشتن در یک بخش حافظه و امکان خواندن از بخش دیگر حافظه بصورت همزمان امکان پذیر خواهد بود. بدین ترتیب مدت زمان لازم برای بازخوانی / بازنویسی یک تصویر کاهش خواهد یافت .
        Graphic BIOS  . کارت های گرافیک دارای یک تراشه کوچک BIOS می باشند. اطلاعات موجود در تراشه فوق به سایر عناصر کارت نحوه انجام عملیات (مرتبط به یکدیگر) را تبین خواهد کرد.
      Display Connector . کارت های گرافیک از کانکتورهای استاندارد استفاده می نمایند.اغلب کارت ها از یک کانکتور پانزده پین استفاده می کنند. کانکتورهای فوق همزمان با عرضه VGA :Video Graphic Array  مطرح گردیدند.






تصویرسازی (Illustration)-


تصویرسازی برای کتابهای کودک، کتابهای علمی و آموزشی
تصویرسازی برای نشریات
طراحی نقشه





Refresh rate ( نرخ باز خوانی / باز نویسی )

در مانیتورهای با تکنولوژی CRT ، نرخ بازخوانی / بازنویسی  ، نشاندهنده تعداد دفعات نمایش ( رسم ) تصویر در یک ثانیه است.  در صورتیکه مانیتور CRT شما دارای نرخ بازخوانی / بازنویسی 72 هرتز باشد ، در هر ثانیه 72 مرتبه تمام پیکسل ها از بالا به پایین بازخوانی / بازنویسی مجدد خواهند شد. نرخ فوق بسیار حائز اهمیت بوده و هر اندازه که نرخ فوق بیشتر باشد تصویر مناسبتری را شاهد خواهیم بود ( تصویر ی عاری از هر گونه لرزش ) در صورتیکه نرخ فوق بسیار پایین باشد باعث لرزش (Flickering)  نوشته های موجود بر روی صفحه شده و بیماریهای متفاوت چشم و سردرد های متوالی را در پی خواهد داشت .






عمق رنگ (Color Depth)

تعداد رنگ هائی که یک مانتیتور می تواند ارائه دهد از ترکیب حالات متفاوت کارت گرافیک و قابلیت  رنگ در مانیتور ، بدست می آید.  مثلا" کارتی که می تواند در حالت SVGA فعالیت نماید ، قادر به نمایش 16777216 رنگ خواهد بود. کارت های فوق قادر به پردازش اعداد 24 بیتی تشریح کننده یک پیکسل می باشند. تعداد بیت های استفاده شده برای تشریح یک پیکسل  را " عمق بیت " می نامند. در مواردی که از 24 بیت برای تشریح یک پیکسل استفاده می گردد ، برای هر یک از رنگ های اصلی ( قرمز ، سبز ، آبی) از هشت بیت استفاده می گردد. عمق بیت را True color نیز می گویند. در چنین مواردی امکان تولیید ده میلیون رنگ وجود خواهد داشت . یک کارت شانزده بیتی قادر به تولید 65536 رنگ خواهد بود.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی گذری بر تاریخچه كامپوتر(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:28
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات45
حجم فایل3.244 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی گذری بر تاریخچه كامپوتر در 45 اسلاید قابل ویرایش



گذری بر تاریخچه كامپوتر :

اولین باری كه كامپیوتر ساخته شد یك ابزار بسیار قوی بود . البته با استانداردهای كنونی این ابزار بسیار كوچك به نظر می رسد . ولی با گذشت زمان بر قدرت كامپیوتر ها افزوده شده است .
بعد از اختراع كامپیوتر دانشمندان خیلی زود به این نتیجه رسیدند كه لازم است راهی ایجاد شود تا اطلاعات موجود بر روی كامپیوتر  به كامپیوتر دیگری انتقال یابد .



مفهوم شبکه

شبکه از تعدادی کامپیوتر تشکیل شده که توسط یک رسانه مانند کابل های شبکه با هم در ارتباط بوده و منابع خود را در دسترس یکدیگر می گذارند .

*رسانه:وسایلی كه توسط آنها كامپیوترها به یكدیگر متصل میشوند.



چرا از شبكه استفاده می كنیم

 هدف از ایجاد شبكه به اشتراک گذاشتن منابع می باشد.
منظور از منابع مواردی شامل داده ها،برنامه های كاربردی و دستگاههایی نظیر چاپگر و مودم ودسترسی به اینترنت و حتی توانایی پردازش كامپیوتر ها  نیز می تواند به اشتراك گذاشته شود.




منابع موجود در شبکه به دو دسته فیزیکی و منطقی تقسیم می شوند :

منابع فیزیکی :یا سخت افزاری ?نظیر چاپگر و اسکنر و ...
منابع منطقی : یا نرم افزاری ? نظیرانواع بانک های اطلاعاتی




دلایل استفاده از شبکه

کاهش هزینه از طریق به اشتراک گذاشتن منابع
 صرفه جویی در وقت
 حذف محدودیت های جغرافیایی
 افزایش امنیت



مزایای استفاده از شبکه

افزایش سرعت انتقال اطلاعات
 مدیریت متمرکز توسط مدیر شبکه
 امنیت بیشتر اطلاعات
 صرفه جویی در خرید تجهیزات برای کامپیوترها




معایب شبکه

یكی از معایب شبكه قطع شدن ارتباط بین کامپیوتر ها است . در صورتی که تجهیزات اصلی شبکه نظیرهاب دچار مشکل شود کل شبکه ازکارافتاده و ارتباط تمامی کامپیوترهای متصل به این دستگاه ها قطع می شود .




گره

به هر کامپیوتر در شبکه یک گره می گویند



توپولوژی

به نحوه هم بندی و اتصال کامپیوترها به یکدیگر را توپولوژی گویند.





نقاط ضعف توپولوژی خطی



با قطع شدن ارتباط Backbone  یا جدا شدن یک یا هر دو terminator کل شبکه دچار اختلال می شود علت این امر این است که در صورتی که محلی از کابل قطع شود یا terminator از کابل جدا شود سیگنال هایی که توسط کامپیوتر ها در شبکه ارسال می شوند پس از رسیدن به سمت باز کابل دوباره برگشته و وارد شبکه می شود که این پدیده به نام Bounce شناخته می شود و اگر Bounce اتفاق بیفتد کل شبکه از کار می افتد .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی کوجه فرنگی(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:28
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات47
حجم فایل2.363 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی کوجه فرنگی در 47 اسلاید قابل ویرایش



گوجه‌فرنگی
گوجه‌فرنگی گیاهی است با نام علمی "LYCOPERSISCOM ESCULENTUM" از خانواده سیب زمینی "SOLANACEAE" که به نام عمومی "‌TOMATO" در جهان مشهور است‌.
میوه این گیاه كه قسمت اصلی آن است به صورت خام یا پخته در سالاد، انواع سس‌ها، سوپ و انواع مواد غذایی به طور وسیع در جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد‌. اكثرا گوجه‌فرنگی را در زمانی كه به رنگ قرمز است استفاده می‌كنند و كمتر از میوه سبز آن استفاده می‌شود‌.




كلیات گیاه شناسی
گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است ولی البته باندازه یك گیلاس بوده است و كم كم در اثر پرورش درشت تر شده است .
وطن اصلی این گیاه آمریكای جنوبی است . درقرن شانزدهم در كشور پرو به مقدر زیاد كشت می شده است . در قرن هفدهم گوجه فرنگی به انگلستان و هلند راه یافت و چون بسیار گران بود فقط مردم ثروتمند می توانستند از آن استفاده كنند و بنام سیب عشق معروف شد .
گوجه فرنگی در حال حاضر در تمام مناطق دنیا كشت می شود و تقریبا در تمام فصول سال وجود دارد گوجه فرنگی انواع مختلف درد و در حدود شانزده نوع آن در بازار بفروش می رسد .




یك نوع آن گوجه فرنگی سفید است كه دارای اسید نمی باشد
گوجه فرنگی را باید هنگامیكه كاملا رسیده استداز بوته چیده و مصرف كرد زیرا گوجه فرنگی نارس و سبز است و برای بدن مخصوصا كلیه ها مضر است البته در كشورهای صنعتی گوجه فرنگی را كال می چینند تا هنگامیكه به مقصد می رسد و یا در انبار می رسد و قرمز می شود . اگر گوجه فرنگی كاملا قرمز باشد ولی هنگامیكه آنرا باز می كنند تخم آن سبز باشد نشانه این است كه گوجه فرنگی را كال چیده اند و بعدا رسیده است .
گوجه فرنگی گیاهی است یكساله دارای شاخه های زیاد كه ارتفاع آن تا حدود یك متر می رسد
گلهای آن زرد رنگ است كه از كنار شاخه ها و یا ساقه آن بیرون می آید . مویه آن گرد و یا تخم مرغی و برنگ زرد و یا قرمز دیده می شود .




ارقام مهم گوجه فرنگی

1-رقم اوربانا :رقمی است پیش رس وپرمحصول ”میوه ان متوسط ”گوشتی وسفت“برای كشت در    
مناطق گرم ومعتدل گرم مناسب است.              
2-رقم ردكلود:رقمی است نیمه پابلند“پرمحصول ”
میوه ان درشت“چین دار“گوشتی“سفت وقرمز“قابل
حمل به نقاط دور ومخصوص نواحی گرم است.
3-رقم ردتاپ:میوه كم اب“گوشتی“خوشه ای ”     

میوه هاتقریباهمزمان می رسند و دوره میوه دهی طولانی است          

4-رقم روت جرز: رقمی است پابلند“پررشد“پر  
محصول“میوه درشت“كروی وپوست كلفت وقابل  
حمل به نقاط دوراست.                                
5-رقم وسترن رد:رقمی مناسب اب هوای مناطق معتدل ومعتدل سرداست وبه دلیل ترشی مزه و
درشتی میوه ”برای رب گیری مناسب است“نسبتا
دیررس ودرعین حال نسبت به سرمای پاییزمقاوم
است.                                                   





مهمترین تركیبات گوجه‌فرنگی شامل حدود"90" درصد و یا كمی‌بیشتر آب می‌باشد و بقیه آن را پروتئین، چربی، قندهای مختلف از جمله گلوكز و فروكتوز، ویتامین‌های آ، ث، كا، تیامین، ریبوفلاوین، پانتوتنیك اسید، اسید فولیك، ‌ویتامین ای، اسید آمینه‌های ضروری، املاح معدنی از جمله كلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیوم، مس، منگنز، كبالت، روی و آرسنیك می‌باشد و به تازگی وجود ید نیز در گوجه‌فرنگی گزارش شده است‌.




 با توجه به تركیبات یاد شده كه فقط قسمتی از تركیبات گوجه‌فرنگی را تشكیل می‌دهند می‌توان به خواص كم نظیر آن پی برد‌. به همین دلیل در سال‌های "1980" تا "1990" حدود "6000" مقاله تحقیقاتی در مورد تجزیه و شناسایی مواد ارزشمند این گیاه به چاپ رسیده است‌. با وجود این كه مسلم است هنوز تحقیقات در باره گوجه‌فرنگی به پایان نرسیده و بسیاری از مواد و عناصر آن كشف نشده‌اند ولی تحقیقات امروز حاكی از وجود مجموعه‌ای از عناصر و مواد بسیار ارزشمند برای انسان در این گیاه می‌باشد كه كمتر كسی از آن آگاه بوده و به همین دلیل به ارزش آن واقف نمی‌باشند‌.




هرس
هرس به منظور ایجاد تعادل بین رشد بوته شاخ و برگ و مقدار ریشه و میوه است. به همین منظور بوته گوجه فرنگی را تا زمانی که به ?? سانتیمتری نرسیده است هرس نمی‌کنیم و اجازه می‌دهیم رشد خود را انجام دهد زمانی که ارتفاع بوته به ?? سانتیمتری رسید اولین هرس را انجام می‌دهیم. این هرس شامل حذف گلها و شاخه‌های فرعی است. پس از انجام این مرحله هرس در تمام طول رشد بوته تمام شاخه‌های فرعی را حذف می‌کنیم و در کشتهای کوتاه مدت بعد از رسیدن بوته به ارتفاع ?? سانتیمتری بوته را به صورت دو شاخه به نخهای مهار می‌بندیم






انواع کشت گوجه فرنگی
حال که تصمیم گرفته‌اید در گلخانه خود بذر گوجه فرنگی را کشت کنید قبل از هر چیز باید بدانید چه نوع بذری را انتخاب و تهیه نمائید. بذر گوجه فرنگی را بر اساس نحوه مصرف آن می‌توان تقسیم بندی نمود زیرا این میوه را به صورت تازه خوری ، رب ، سس یا کنسرو می‌توان مصرف نمود. به همین منظور اولین تقسیم بندی بر اساس تازه خوری و صنعتی می‌باشد. در حال حاضر در ایران برای کشت گوجه فرنگی در گلخانه تنها از ارقام تازه خوری استفاده می‌شود. دومین تقسیم بندی بر اساس همرسی استوار است. که به سه دسته همرس ، غیر همرس و بینابین تقسیم می‌شود. معمولا در گلخانه‌های ایران از واریته‌های غیر همرس در برداشتهای طولانی مدت و از واریته بینابین در مناطقی که مدت برداشت کوتاه‌تر است استفاده می‌شود. سومین تقسیم بندی بر اساس وزن میوه است.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی كمپوت سازی(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:28
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات37
حجم فایل6.05 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی كمپوت سازی در  37 اسلاید قابل ویرایش



مراحل تهیه كنسروماهی :
 به طور كلی مراحل تهیه كنسروماهی با توجه به نوع محصول شامل عملیات زیر است :
1- آماده سازی
2- آب نمك گذاری
3- پخت اولیه
4- قوطی كردن
5- اضافه كردن مدیوم
6- هواگیری (اگزوست كردن )
7- دربندی
8- فرآیند حرارتی (اتوكلاو كردن )





آماده سازی :
 این مرحله در گونه های مختلف ماهی متفاوت است مثلاً محتویات شكم بعضی از ماهیها در عرضه تخلیه و سپس به كارخانه ارسال می گردد ولی در بعضی از گونه ها مانند ساردین تخلیه شكمی در عرشه انجام نمی شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده می شود .
به طور كلی آماده سازی شامل مراحل زیر است :
1- انجماد زدایی    
2- فلس گیری            
3- جداكردن سر
4- تخلیه شكمی
5- شستشودادن و ضدعفونی كردن با آب كلرینه





آب نمك گذاری :
برای ایجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهی را برای مدت معینی در محلول غلیظ آب نمك معمولی غوطه ور می كنند . این عمل علاوه بر ایجاد طعم ، مزایای زیر را نیز داراست :
1- مانع چسبیدن ماهی به قوطی می گردد .
2- باقیماند? ماده لزج را از بدن ماهی پاك می كند .
3- ظاهر ماهی را درخشان می كند .
این عمل به دو روش ساكن و متحرك قابل اجراست .






پخت اولیه :
دراین مرحله حرارت لازم را براساس نوع محصول ، درصد آب ، چربی ، گونه ماهی در نظرمی گیرند تا حرارت زیاد باعث ازبین رفتن محصول نگردد .
قوطی كردن :
دراین مرحله ماهیهای پخته شده به وسیل? ماشین یاكارگربه قطعات كوچك تقسیم و درون قوطی قرار داده می شوند در صورتی كه ماعهیان كوچك باشند به صورت سر  و دم در كناریكدیگرقرار گرفته ، قوطی پرمی شود . انتخاب نوع قوطی براساس نوع محصول نهایی و انداز? ماهی صورت می گیرد .
اضافه كردن مدیوم :
بعدازقوطی كردن به ماهی روغن سس و ... اضافه می گردد .





پوسته گیری :
اعلب میوه های كه برای صنعت كنسرو مورد استفاده قرار می گیرند نیازمند پوست گیری دارند این كار بر روشهای .
1- دستی
2- جداكردن پوست به وسیله اب داغ یا بخار
3- جدا كردن پوست به وسیله سود .
روش دستی : دراین روش جدا نمودن پوست میوه به وسیله كارگرانجام می شود ضایعات دراین روش زیاد است و نیروی كارگر لازم دارد با بازدهی كم كیفیت نامطلوب و زمان زیاد
جدا كردن پوست به وسیله آب داغ یا بخار : برای این منظورمیوه را به مدت كوتاهی درآب جوش غوطه ورنموده سپس آنها را روی نوارنقاله می ریزند و پوست انها را با دست جدا می كنند .




تهیه شربت قند :
میوه ها را در شربت قند بسته بندی می نمایند با توجه به اینكه میكروارگانیسمها به وسیل? غشا محافظت می شوند و از این عشاآن عبورمی نماید و در حالت عادی میكروارگانیسمهای فعال بیش از 80 درصد آب در سلول خود دارند وقتی در محیط شربت غلیظ قرار می گیرند آب سلول باكتری از طریق غشا به داخل شربت نفوذ كرده ، در نتیجه با كاهش آب درون سلول رشد و تكثیرآنها متوقف می شود .
قند مصرفی برای تهیه شربت ساكاروز است ولی ممكن است از قند حاصل از نشاسته نیزبرای این منظوراستفاده شود در صورت استفاده از قند نشاسته مقدارآن نباید از 25% كل قند مصرفی بیشترباشد .





استریل كردن تجاری :
یعنی اینكه ماده غذایی را بر صورتی درآوریم كه هیچ باكتری بیماریزای درآن وجود نداشته باشد و علاوه برآن میكروارگانیسمهایی كه در شرایط عادی حمل و نقل و نگهداری قادربه رشد هستند به طور كلی نابود شوند بعدازاستریل تجاری درمحیطی تعدادی میكروارگانیسم وجود دارند كه درشرایط عادی قادربه فعالیت نیستند با اتمام فرآیند حرارتی عملیاتی تكمیلی شامل سردكردن برچسب زدن و بسته بندی در كارتن به روی محصول انجام می شود .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

سمینار آموزش کد پایپینگ ASME B31.3(صنایع نفت و گاز)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:27
جمشید راد
دسته بندیصنایع نفت و گاز
فرمت فایلzip
تعداد صفحات151
حجم فایل8.039 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

جلسه اول آشنایی عمومی با کد

بخش اول: شرایط و ضوابط

بخش دوم: طراحی فشاری اقلام پایپینگ

بخش سوم: نیازمندیهای مورد اعمال در اقلام پایپینگ بر اساس سرویس سیال(Fluid service)

بخش چهارم: نیازمندیهای مورد اعمال در جوینتها و اتصالات پایپینگ بر اساس سرویس سیال(Fluid service)

بخش پنجم: الزامات آنالیز تنش و ساپورت

بخش ششم: سیستمها.

فصل سوم: الزامات کد برای متریال

فصل چهارم: استانداردهای مورد قبول کد برای اقلام پایپینگ

فصل پنجم: الزامات کد جهت ساخت، نصب و آماده سازی

فصل ششم: الزامات کد جهت بازرسی و تست

فصل هفتم در مورد لوله های با متریال غیرفلزی و همچنین شرایط Lining لوله های فلزی با متریال غیرفلزی

می باشد که در این دوره مورد بررسی قرار نمی گیرند.

فصل هشتم الزامات مورد نیاز و مشخصات سرویس سیال کتگوری M را بیان کرده است.

فصل نهم در مورد الزامات مورد نیاز و مشخصات سرویس سیال فشار بالا High pressure Piping صحبت

کرده است.

فصل دهم در سرویس سیال با خلوص بالا High Purity Piping صحبت کرده که با توجه به عدم استفاده آن

در پروژه های نغت و گاز در این دوره بررسی نمی شوند.

کد شامل 10 فصل و 18 ضمیمیه می باشد.

ضمایم کد

مسئولیت ها

اما اهداف کد چیست و کلا استفاده کننده از اون چه چیزهایی را باید در نظر بگیرد؟

 محدوده کاری کد ( 300,1)

نمی شوند B موارد زیر شامل کد 31.3 ،B استثنائات کد 1.3

تعاریف

بخش اول شرایط و ضوابط موثر در طراحی پایپینگ

 فشار و دمای طراحی ( 301,2 و 301,3

فشار طراحی

دمای طراحی

حدود مورد اجازه کد برای تغییرات فشار و دما 302,2,4

در صورت تایید کارفرما،

الاستیسیته (قابلیت ارتجاعی)

استحکام Strength

استحکام کششی یا مقاومت کششی Tensile strength

استحکام تراکمی یا مقاومت فشاری Compressive strength

استحکام تسلیم Yield strength

خزش Creep

منحنی خزش

 302,3 تنش مجاز Allowable stress و محدودیتهای تنش

مبنای تنش های طراحی 302,3,2

1) تنش مجاز بیشتر متریالها

3) تنش مجاز مواد چدنی

4) تنش مجاز آهن چکش خوار

(302,3,3) ضریب کیفیت ریخته گری Casting Quality factor Ec

(302,3,4) Weld Joint Quality Factor, Ej

(302,3,5) ضریب کاهش مقاومت درز (سر) جوشها

 مقاومت مکانیکی ( 302,5 Weld Joint Reduction Factor (W

 طراحی فشاری لوله 304,1

محاسبه ضخامت لوله بر اساس فشار داخلی

نکات بیشتری در مورد ضخامت لوله ها

محاسبه ضخامت تحت فشار خارجی

(1) Cylinders having Do / t ≥ 10)

(2) Cylinders having Do / t < 10

 طراحی فشاری زانویی ها، خم ها و مایترها 304,2

زانویی ها

مایترها

مایتر چند تکه

مایتر تکی

انشعابات

(304,4) Closures

( طراحی فشاری فلنج ها ( 304,5

Blind Flange فلنجهای کور

Blanks

 ردیوسر  304,6

طراحی فشاری دیگر کامپوننتها

(این دفترچه نمونه در انتهای این جزوه ارایه شده است)

اتصالات انبساطی(304,7,4) (Expansion joint)

Key Design Engineering

 

جلسه دوم

 فصل دوم/ بخش پنجم انعطاف پذیری و ساپورت 319

فصل سوم متریال

قبل از بررسی الزامات کد برای دسترسی ساده تر مجددا تعدادی از اصطلاحات مورد نیاز در این

بخش توضیح داده می شه.

استحكام کششی یا مقاومت کششی Tensile strength

استحكام تسلیم Yield strength

سفتی چقرمگی Toughness

قابلیت پلاستیكی Plasticity

قابلیت چكش کاری Malleability

شكنندگی Brittleness

قابلیت مفتول شدن یا انعطاف پذیری Ductility

منحنی و جدول323.2.2A

معیار پذیرش تست ضربه

a) Ductile Iron

b) Other Cast Irons

Gray Iron

Malleable Iron

High Silicon Iron

Aluminum Castings

Lead, Tin & their Alloys

 

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی کشش ورزشی(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:27
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات52
حجم فایل3.101 مگا بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی کشش ورزشی در 52 اسلاید قابل ویرایش



قوس کف پا

1-    به حالت قائم روی یک صندلی یا زمین بنشینید و یک پا را بصورت ضربدر در بالای زانوی پای دیگر قرار دهید.
2-    مچ پایتان را با یک دست بگیرید و نگه دارید.
3-    سطح زیرین انگشتان پا را گرفته و نگه دارید.
4-    بازدم نمائید و انگشتان رابه طرف عقب بکشید (انگشتان رابه طرف عقب باز کنید.)
5-    حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.



1-    به حالت قائم بایستید و یک پا را جلوتر از پای دیگر قرار دهید.
2-    بازدم نمائید و وزن بدنتان را روی سینه پای جلو متمایل نموده و به طرف پائین فشار وارد کنید.
3-    حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.



1-    به حالت قائم در دو یا سه قدمی از یک دیوار بایستید.
2-    یک پا را به طرف جلو خم کرده پای دیگر را راست نگه دارید.
3-    به آرامی در مقابل دیوار تکیه دهید (پشت به دیوار)
4-    پای عقب تان را در پائین، هم سطح و موازی با رانها نگه دارید.
5-    بازدم نمائید، پاشنه پای عقب را از زمین بلند کرده، وزنتان را روی سینه منتقل نموده و با پای عقب تان، بطرف پائین فشار وارد کنید.
6-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.



1-    به حالت چهار دست و پا زانو بزنید بطوریکه سطح انگشتان روی زمین قرار گیرد.
2-    بازدم نمائید و نشیمنگاه را بطرف عقب و پایین ببرید.
3-    حالت کششی را نگه داشته سپس استراحت نمائید.




1-    به حالت قائم بایستید بطوریکه یا یا هر دو دست روی لگن باشد. اگر احتیاج است، از یک دیوار جهت تعادل و حمایت استفاده نمائید.
2-    یک پا را بچرخانید بطوریکه بخش بیرونی نوک پا بر روی زمین قرار گیرد.
3-    بازدم نمائید و به آرامی مچ پا را بچرخانید و پا را به طرف پائین فشار دهید.
4-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.




1-    به حالت قائم بنشینید در روی زمین به نحوی که پاها کشیده و با فاصله از همدیگر قرار داشته باشد.
2-    بازدم نمائید و از ناحیه کمر بطرف جلو خم شوید و هر دو پا را بگیرید. اگر قادر نیستید که پایتان را بگیرید دو حوله در اطراف دو پا بیندازید و انتهای آنها را بگیرید.
3-    بازدم نمائید و به آرامی مچ هر دو پا را بچرخانید (به طرف داخل بچرخانید).
4-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.




1-    به پشت دراز کشیده، هر دو پا را بلند کنیدو نشیمنگاه را در مقابل یک دیوار قرار دهید.
2-    هر دو پا را از همدیگر باز کنید.
3-    بازدم نمائید و به آرامی مچ ها را بچرخانید (بطرف داخل بچرخانید.)
4-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.





1-    به حالت قائم بایستید، بطوریکه پشت و پاشنه های پا هم سطح، در مقابل یک دیوار قرار گیرد.
2-    پاها را یک تا دو قدم دور از دیوار قرار دهید. و پا را بطرف داخل بچرخانید، همچنین مچ ها را نیز بچرخانید.
3-    بازدم نمائید و به آرامی به جلو خم شوید.
4-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.
«اگر شما در ناحیه پشت ناراحتی دارید به جای اینکه با یک قوس پشت بلند شوید، بالاتنه را گرد کنید.»




1-    به حالت قائم بایستید و یک میله یا ستون را جهت حمایت با هر دو دست بگیرید.
2-    پاها را باز کنید و فاصله بین رانها را عریض تر نمائید، مچ را چرخانده، پا را تقریبا 30 سانتیمتر دور از میله به طرف داخل بیاورید.
3-    بازدم نمائید و از ناحیه کمر خم شوید و مفاصل ران را به طرف عقب برده و یک زاویه 45 درجه با پایتان بسازید.
4-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.
5-    بازدم نمائید از میله یا ستون جهت حمایت استفاده نموده و هنگامی که به وضعیت شروع بر می گردید زانوها را خم کنید.





1-    به حالت قائم و در فاصله چهار با پنج قدمی از یک دیوار بایستید.
2-    یک پا را به جلو خم کنید و پای مقابل را راست نگه دارید.
3-    در مقابل دیوار تکیه دهید بدون اینکه خط مستقیم بین سر، گردن، مهره ها، لگن، پای عقب و مچ را از دست دهید.
4-    پای عقب را در پائین و هم سطح و موازی با رانها نگه دارید.
5-    بازدم نمائید و دستها را خم کنید سینه را به سمت دیوار حرکت دهید و وزنتان را به جلو منتقل کنید.
6-    بازدم نمائید و به آرامی عضله چهار سر پای عقبی را منقبض کرده بدون اینکه زانو نقل شود و با فشار بیش از حد وارد شود.
7-    حالت کششی را نگه داشته و سپس استراحت نمائید.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی کشش سطحی آب(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:27
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات64
حجم فایل270 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی کشش سطحی آب در 64 اسلاید قابل ویرایش



آب مایعیست که حیات بدون آن میسر نیست و محور اصلی علم هیدرولوژی (آبشناسی) را تشكیل می دهد. مولكولهای آب از اتمهای اكسیژن وهیدروژن تشكیل شده و توسط پیوند هیدورژنی به هم متصل می شوند .اتمهای مذكور خود توسط نیروی كووالانس به هم متصل شده اند و فرمول شیمیایی مولكول آب H2O است . اتمهای هیدروژن دارای بار مثبت با زاویه ای نزدیك به 105 درجه دور اتم اكسیژن با بار منفی را گرفته اند و این وضعیت حالتی قطبی به این پیوند می دهد. دیمانسیون بالك آب در دمای 20 درجه سانتیگراد برابر 2100000000 نیوتن بر متر مربع است.  آب  ماده ای است بی رنگ ، بی بو، بی طعم ، در حالت خالص دارای PH تقریباً 7 ، چگالی تقریباً 1g/cm ( در دمای 25 درجه سانتیگراد و فشار 1 اتمسفر) ، در 100 درجه سانتیگراد به جوش می آید و در 4 درجه كاهش چگالی می دهد و در صفر درجه یخ می بندد.




  آب ماده منحصربفردیست زیرا
آب  تنها ماده طبیعی است كه به سه حالت جامد، مایع و گاز(بخار) بطور طبیعی در كره زمین پیدا می شود. در حالتی كه تبدیل به یخ می شود یخ چگالی كمتری نسبت به آب سرد دارد بنابراین یخها ر وی آب شناور می شوند. از طرفی نوعی عایق در سطح تشكیل می شود و دمای آب در مناطق میانی تعدیل می شود. آب کشش سطحی بسیار بالایی دارد. به عبارت دیگر آب چسبنده و الاستیک است و تمایل دارد که بجای پخش شدن، بصورت فشرده و قطره‌ای باشد.



کشش سطحی یکی از دلایل خاصیت مؤینگی آب است و باعث می‌شود تا آب و مواد محلول موجود در آن در داخل ریشة گیاهان و مویرگهای بدن انسان و آوندهای گیاهی حرکت کند. مسئله تغییر حجم هنگام تبدیل به یخ شدن در طبیعت بسیار مهم است بعنوان مثال پدیده هائی چون تخریب فیزیكی، هوازدگی سنگها و متلاشی شدن لوله های انتقال آب از اثرات این پدیده است. آب خالص تقریباً بو، مزه و رنگ ندارد.



جرم مخصوص یا دانسیته آب
جرم مخصوص كه بصورت جرم در واحد حجم تعریف می شود برای آب 1000 كیلوگرم بر متر مكعب در نظر گرفته می باشد.
وزن مخصوص
نیروئی كه  جاذبه زمین بر واحد حجم وارد می كند و با دیمانسیون ML-2T2 نمایش داده می شود برای آب برابر 9810 نیوتن بر متر مكعب است.



  چگالی آب
چگالی یك جسم نسبت بین دانسیته یا جرم مخصوص یك جسم به دانسیته آب در دمای استاندارد 4 درجه سانتیگراد و فشار یك اتمسفر است، بنابراین چگالی آب یك است. چگالی بدون دیمانسیون می باشد.



لزجت یا ویسكوزیته
لزجت خاصیتی از سیال است كه به موجب مقاومت در مقابل تغییر شكل زاویه ای پدید می آید. این ویژگی متاًثر از نیروی پیوستگی (رابطه بین مولكولهای همجنس) و چسبندگی (ارتباط بین مولكولهای همجنس) مولكولهاست. آب یك سیال نیوتونی محسوب می شود زیرا رابطه میان تنش برشی و تغییر شكل آن تقریباً خطی است. دیمانسیون لزجت ML-1T2  می باشد. آب بواسطه اثر موئینگی در مقابل نیروهای كشش سطحی كه در سطح مشترك آب و هوا وجود دارد مقاومت می كند. كشش سطحی باعث می شود تافشار داخل قطر مایع بیش از خارج آن باشد.




كشش سطحی آب: كه با سیگما مشخص می شود در دمای 20 درجه برابر 0.073 نیوتن بر متر است.
لزجت دینامیك : این پارامتر كه به لزجت مطلق هم شناخته می شود، در دمای 20 درجه برای آب 20N.S/m2 است.
لزجت سینماتیك: مترادف نسبت لزجت دینامیك به  دانسیته آب است و در دمای 20درجه 10-6m2/s خواهد بود.





فشار بخار
در دمای 20 درجه فشار بخار آب 2100000000 نیوتن بر متر مربع است.
گرمای نهان
مقدار گرمائی كه در تبدیل حالات آب گرفته یا آزاد می شود را گرمای نهان می گویند كه انواع مختلف آن در جدول زیر آمده است:
 نوع گرمای نهانحالت جدید تغییرات دما محاسبه برحسب cal/grگرمای نهان تبخیربخار+Le=597.3-0.57T گرمای نهان تقطیرمایع-Lc=-Le گرمای نهان تصعیدبخار+Ls=677-0.07T گرمای نهان ذوبمایع+Lm=79.7 گرمای نهان انجمادیخ-Lf=-79.7




توجه داشته باشید كه اگر عمل تصعید صورت گیرد انرژی لازم برابر مجموع گرمای نهان تبخیر و نهان ذوب خواهد بود(تقریباً 677 كالری بر گرم). عكس این حالت یعنی تبدیل هر گرم بخار به یخ نیز همین میزان انرژی آزاد می كند.
رطوبت مطلق
 میزان جرم بخار در حجم معینی از هوار رطوبت مطلق می گویند كه برحسب گرم بر متر مكعب بیان می شود. این ویژگی متناسب با میزان درجه حرارت و فشار هواست.



خواص غیر عادی آب
نگاه کلی
ادامه حیات در موجودات وابسته به آب است که فراوانترین ماده در بافتهای گیاهی و حیوانی و دنیای اطراف ما می‌باشد. بیش از 80 درصد سطح زمین را آب پوشانده است که به‌صورت آب نسبتا خالص در رودخانه و دریاچه‌ها و محلول رقیق نمک در اقیانوسها و به‌صورت جامد تقریبا خالص در دشتهای برف و رودخانه‌های یخی و پهنه‌های یخی قطبی وجود دارد. خواص غیر عادی آب ، اثر عمیقی بر ماهیت محیط زیست دارد.




کشش سطحی
کشش سطحی خاصیتی در مایعات است که باعث می‌شود لایه بیرونی آن‌ها به صورت ورقه‌ای الاستیک عمل کند. کشش سطحی را همچنین می‌توان مقدار کار لازم برای ایجاد واحد سطح مشترک جدید در نظر گرفت.
کشش سطحی رو با ? نشان میدهند. واحد آن ارگ بر سانتیمتر مربع (erg/cm2) است. معمولا کشش سطحی همیشه سعی می کند که مساحت[SP]ِ مایع را کم نماید. یعنی جوری که اگر کسی روی مایع راه برود هیچ چاله ی مکنده ای روی سطح نبیند.




 تعریف[SP]ِ کشش سطحی:
? = (مساحت / تعداد مولکولها) ( مولکول / انرژی کشش)
برای آب میشه:
? = (?/?×??-?? erg   ÷   ?) (?  ÷  ?×??-? cm? )  = ??? erg cm-?
حالا جدول[SP]ِ زیر کشش سطحی آب  را در دماهای مختلف نشان می دهد. به تغییرات[SP]ِ آن اگر دقت شود  می بینیم که با افزایش دما کشش سطحی کم می گردد.




اطلاعات عمومی:
کشش  سطحی جیوه در حدود 6.5 برابر آب و کشش سطحی آب در حدود 3 برابر آب صابون و آب صابون در حدود 2 برابر الکل یا بنزین است . به طور کلی کشش سطحی مایعاتی که سریعتر تبخیر می شوند(مانند: اتر ؛ الکل ) از کشش سطحی مایعات غیر فرار مانند جیوه ضعیف تر است . کشش سطحی برای یک مایع معین به دمای آن بستگی دارد . مثلا کشش سطحی آب صفر درجه سلسیوس 1.3 برابر کشش سطحی آب 100 درجه سلسیوس است.
سوال: مایع درون لوله مویین تا چه ارتفاعی بالا می رود؟ ( امیر)
مایع درون لوله تا ارتفاعی بالا خواهد رفت که وزن ستون مایع(نسبت به سطح آزاد مایع) بعلاوه نیروی چسبندگی سطحی ملکولهای مایع برابر با نیروی چسبندگی سطحی ملکولهای مایع و ملکولهای جداره شود. هر اندازه کشش سطحی مایع بیشتر و شعاع لوله کوچکتر و چگالی مایع کمتر باشد؛ ارتفاع ستون مایع در لوله مویین بیشتر خواهد شد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->

پاورپوینت بررسی كتابخانه مجلس(پاورپوینت)

پنجشنبه 5 بهمن 1396
10:27
جمشید راد
دسته بندیپاورپوینت
فرمت فایلppt
تعداد صفحات29
حجم فایل265 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

پاورپوینت بررسی كتابخانه ی مجلس در 29 اسلاید قابل ویرایش



مجموعه‌ها

آنچه كه اكنون كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی را بصورت یك گنجینه كم نظیر درآورده مجموعه‌ای است از كتاب‌ها، نشریه‌ها، اسناد و اشیایی كه به تدریج اهدا و یا خریداری شده است.




این گنجینه، متشكل از اجزای ذیل است كه در این قسمت به اجمال آنها را معرفی می‌كنیم:


·        كتاب‌های چاپی
·        گنجینه نسخ خطی
·        نشریات
·        مجموعه‌های اهدایی
·        اسناد تاریخی و ملی
·        اسناد و انتشارات سازمان ملل و مجامع بین‌المللی وابسته
·        گزارش‌های دولتی
·        میكروفیلم نسخ خطی و نشریات قدیمی
·        تصاویر دیجیتالی نسخ خطی و نشریات قدیمی
·        اشیاء موزه‌ای شامل تابلوهای نقاشی، هدایای مقامات رسمی دیگر كشورها به روءسای مجلس شورای اسلامی





نیروی انسانی

هنگامی كه نخستین مدیر كتابخانه برگزیده شد، كتابخانه با یك مدیر، یك معاون و یك عضو آغاز به كار كرد و در مدت ریاست ایشان با اینكه تعداد كتاب‌ها فزونی گرفت ولی تشكیلات اداری كتابخانه آهنگی كند داشت و تعداد نیروی انسانی آن در سال 1316 به شش نفر رسید.
در طی سال‌های 1316 ـ 1339 در ادامه روند توسعه و گسترش كتابخانه، تعداد كارمندان به سیزده تن رسید و به تدریج تا سال 1346 به شانزده نفر افزایش یافت. طی سال‌های 1354 تا 1353 به رغم گسترش كمی و كیفی كتابخانه، تعداد كاركنان به 13 نفر و سپس در سال 1354 به ده نفر تقلیل یافت. از این پس، كتابخانه با 13 نفر اداره می‌شد.

بعدها تعداد كاركنان كتابخانه افزایش یافت؛ مخصوصاً پس از تصویب اساسنامه كتابخانه در مجلس شورای اسلامی، تعداد كاركنان در سال 1377 تا مرز 84 نفر رسید. توسعه روزافزون كتابخانه و ایجاد بخش‌های جدید و ضرورت تسهیل دسترسی محققان به منابع كتابخانه موجب شده كه این تعداد تا كنون به 125 نفر برسد. البته محققان و مصححان برجسته و نامدار كشور كه در گروه‌ها و شوراهای علمی با مركز پژوهش و آموزش همكاری دارند رابطه استخدامی با كتابخانه ندارند.







بودجه

تاسیس كتابخانه با آنكه قانونی بود و در ماده 135 نظامنامه داخلی مجلس شورای ملی مصوب 17 دی ماه 1287 "دایره كتابخانه" پیش‌بینی شده بود؛ اما به خاطر عدم تخصیص بودجه برای آن تا سال 1290 هیچ اقدامی برای خرید كتاب و  سایر فعالیت‌هایی كه نیاز به منابع مالی داشت صورت نگرفت.
در سال 1321 در زمان مدیریت آقای شریفی و در نتیجه كوشش‌های وی، نخستین بار اعتباری برای هزینه كارهای فنی كتابخانه از قبیل تهیه فهرست كتاب‌های خطی و فیش كتاب‌های چاپی و خرید كتاب در بودجه مجلس شورای ملی منظور گردید. این اعتبار، نخست در حدود پنجاه هزار ریال بود و بعدها به تدریج افزایش یافت و در سال 1340 به دویست هزار ریال رسید. در بودجه سال 1342 مبلغ یك میلیون ریال برای خرید كتاب و تهیه پاره‌ای از لوازم ضروری برای كتابخانه به تصویب رسید و در سال‌های بعد به كارپردازی اجازه داده شد كه هزینه خرید كتاب از محل صرفه‌جویی ها تامین شود (بدون ذكر هیچ محدودیتی در مبلغ) و در نتیجه، این اعتبار گسترده كه برای كتابخانه در نظر گرفته شد منجر به پیشرفت و گسترش و تجهیز كتابخانه گردید؛ آنگونه كه بعد از آن، تعداد كتاب‌های خطی خریداری نزدیك به سه برابر شد. بعد از این تاریخ، كتابخانه بودجه مشخص نداشته و از بودجه مجلس استفاده می‌كرده است.
تا اینكه در سال 1375 با تصویب اساسنامه، كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی به صورت یك واحد مستقل درآمد و ردیف بودجه مستقلی به آن اختصاص داده شد. اگر چه این بودجه نسبت به سال‌های قبل رشد چشمگیری داشت، با این وجود نسبت به وظایف امروزین كتابخانه و ضرورت پرداختن به امر اطلاع‌رسانی و در دستور كار قرار گرفتن پژوهش، احیاء، تصحیح و انتشار و تهیه تجهیزات و لوازم مدرن مورد نیاز، بودجه‌های تخصیصی به هیچوجه تكافوی نیاز كتابخانه را نداشته است. بدان امید كه ضرورت تعمیق و گسترش امور فرهنگی و تحقیقاتی موجب توجه بیشتر تصمیم‌گیران به مسائل مالی و اقتصادی مراكز فرهنگی گردد.






مركز اسناد كتابخانه‌ مجلس‌ شورای‌ اسلامی

‌معرفی
مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی با در اختیار داشتن آرشیو اسناد مجلس شورای ملی و مجلس سنای سابق ، دارای یكی از غنی‌ترین آرشیوهای پارلمانی است. با واگذاری بایگانی راكد مجلس در سال 1372، مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی بطور رسمی تاسیس شد. پیش از این تاریخ در كتابخانه با اسناد به شكل كتاب‌های خطی برخورد می‌شد؛ یعنی اسناد را در دفتر ثبت نموده و در مخزن خطی نگهداری می‌كردند. نمونه‌ای از این اسناد، هفتاد و پنج هزار برگ سند متعلق به خانواده دكتر احمد متین دفتری است.
در حال حاضر اسناد دریافتی در مخزن اسناد نگهداری و بر اساس اولویت های تعیین شده فهرستنویسی می‌گردد.
مهمترین اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی، مجموعه اسناد ملی است كه در واقع تاریخ قانونگذاری ایران را در بر می‌گیرد و در حدود دوازده میلیون سند را شامل می‌شود.
مركز اسناد كتابخانه مجلس شورای اسلامی سعی دارد با بهره‌گیری از تمامی افراد توانمند در امور پژوهشی به توسعه و تحقیق در جهت ارتقاء بهره‌وری بیشتر از اسناد ارزشمند این بخش در راستای اهداف مجلس شورای اسلامی و نیز اهداف كتابخانه در قالب برنامه‌های كوتاه و بلند مدت بپردازد.
هدف اصلی این مركز كمك به محققین در روشن نمودن گوشه‌های تاریك تاریخ معاصر كشور است.
  






ارائه خدمات به مراجعان

مراجعه‌كنندگان با ارائه معرفی‌نامه معتبر و یا درخواست كتبی حاوی موضوع تحقیق، پس از بررسی و صدور مجوز امكان بهره‌برداری از اسناد را خواهند داشت. طبعا اسناد با طبقه‌بندی‌های مختلف، شرایط دسترسی خاص خود را دارند.




منابع موجود

مركز اسناد از چهار واحد مجزا تشكیل شده است. این واحدها عبارتند از:
الف - واحد اسناد ملی و تاریخی
ب- واحد دیداری ـ شنیداری
 ج ـ واحد اسناد سازمان ملل
د- انتشارات





رؤسای كتابخانه از ابتدا تا امروز...

مدیران كتابخانه از آنجا كه خود به كتاب و دانش و نوشتار، دلبسته بوده‌اند، به کمك همكاران فهیم و كارمندان دلسوز، نقش مهمی در غنی‌سازی منابع كتابخانه و حفاظت از آن داشته‌اند. همه آنان از قشر تحصیل كرده و فرهنگ دوست بوده‌اند كه‌ دغدغه ترفیع بنای این گنجینه عظیم را داشته و به چنین خدمتی مباهات می‌كرده‌اند. برای اینکه خوانندگان محترم با مدیران این مجموعه علمی آشنا شوند، به معرفی اجمالی آنان می‌پردازیم. در سال 1302 پس از انتقال كتابخانه به ساختمانی در سمت شرقی مجلس، بنا بر پیشنهاد دكتر رضا افشار، كه یكی از كارپردازان مجلس بود و خود در جابجا كردن كتاب‌ها و ترتیب و تنظیم آنها در قفسه‌ها نظارت و مشاركت و كوشش فراوان داشت، و به دستور ارباب كیخسرو كتابخانه به آقای "عبدالحمید نقیب‌زاده مشایخ" تحویل داده شد و او به عنوان مسئول موقت كتابخانه شناخته شد؛ با این قید كه پس از تعیین مدیر کتابخانه آقای نقیب‌زاده با سمت معاونت مدیر به كار در كتابخانه ادامه دهد.

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود


برچسب‌ها: <-TagName->
صفحه قبل 1 ... 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 1008 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 1018 1019 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 1031 1032 1033 1034 1035 1036 1037 1038 1039 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 1093 1094 1095 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 1108 1109 1110 1111 1112 1113 1114 1115 1116 1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 1178 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 1310 1311 1312 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 1322 1323 1324 1325 1326 1327 1328 1329 1330 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 1344 1345 1346 1347 1348 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 1358 1359 1360 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 1376 1377 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 1393 1394 1395 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 1421 1422 1423 1424 1425 1426 1427 1428 1429 1430 1431 1432 1433 1434 1435 1436 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 1446 1447 1448 1449 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 1511 1512 1513 1514 1515 1516 1517 1518 1519 1520 1521 1522 1523 1524 1525 1526 1527 1528 1529 1530 1531 1532 1533 1534 1535 1536 1537 1538 1539 1540 1541 1542 1543 1544 1545 1546 1547 1548 1549 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 1559 1560 1561 1562 1563 1564 1565 1566 1567 1568 1569 1570 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 1587 1588 1589 1590 1591 1592 1593 1594 1595 1596 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 1606 1607 1608 1609 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683 1684 1685 1686 1687 1688 1689 1690 1691 1692 1693 1694 1695 1696 1697 1698 1699 1700 1701 1702 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 1712 1713 1714 1715 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 1725 1726 1727 1728 1729 1730 1731 1732 1733 1734 1735 1736 1737 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 1770 1771 1772 1773 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 1796 1797 1798 1799 1800 1801 1802 1803 1804 1805 1806 1807 1808 1809 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820 1821 1822 1823 1824 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834 1835 1836 1837 1838 1839 1840 1841 1842 1843 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 1851 1852 1853 1854 1855 1856 1857 1858 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868 1869 1870 1871 1872 1873 1874 1875 1876 1877 1878 1879 1880 1881 1882 1883 1884 1885 1886 1887 1888 1889 1890 1891 1892 1893 1894 1895 1896 1897 1898 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 1909 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029 2030 2031 2032 2033 2034 2035 2036 2037 2038 2039 2040 2041 2042 2043 2044 2045 2046 2047 2048 2049 2050 2051 2052 2053 2054 2055 2056 2057 2058 2059 2060 2061 2062 2063 2064 2065 2066 2067 2068 2069 2070 2071 2072 2073 2074 2075 2076 2077 2078 2079 2080 2081 2082 2083 2084 2085 2086 2087 2088 2089 2090 2091 2092 2093 2094 2095 2096 2097 2098 2099 2100 2101 2102 2103 2104 2105 2106 2107 2108 2109 2110 2111 2112 2113 2114 2115 2116 2117 2118 2119 2120 2121 2122 2123 2124 2125 2126 2127 2128 2129 2130 2131 2132 2133 2134 2135 2136 2137 2138 2139 2140 2141 2142 2143 2144 2145 2146 2147 2148 2149 2150 2151 2152 2153 2154 2155 2156 2157 2158 2159 2160 2161 2162 2163 2164 2165 2166 2167 2168 2169 2170 2171 2172 2173 2174 2175 2176 2177 2178 2179 2180 2181 2182 2183 2184 2185 2186 2187 2188 2189 2190 2191 2192 2193 2194 2195 2196 2197 2198 2199 2200 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 2208 2209 2210 2211 2212 2213 2214 2215 2216 2217 2218 2219 2220 2221 2222 2223 2224 2225 2226 2227 2228 2229 2230 2231 2232 2233 2234 2235 2236 2237 2238 2239 2240 2241 2242 2243 2244 2245 2246 2247 2248 2249 2250 2251 2252 2253 2254 2255 2256 2257 2258 2259 2260 2261 2262 2263 2264 2265 2266 2267 2268 2269 2270 2271 2272 2273 2274 2275 2276 2277 2278 2279 2280 2281 2282 2283 2284 2285 2286 2287 2288 2289 2290 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 2298 2299 2300 2301 2302 2303 2304 2305 2306 2307 2308 2309 2310 2311 2312 2313 2314 2315 2316 2317 2318 2319 2320 2321 صفحه بعد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ایران دانلود است. || طراح قالب bestblog.ir